Global Step este o firma cu capital privat integral romanesc, specializata in importul si distributia reactivilor si echipamentelor de laborator

Global Step vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de reactivi, echipamente de securitate si protectie, aparatura, consumabile si sticlarie de laborator. Produsele comercializate sunt de import si realizate de companii cu renume.

Global Step se adreseaza unei game extinse de laboratoare din cercetare, industria chimica, alimentara, cea nucleara, agricultura si horticultura si nu in ultimul rand din domeniul medical si farmaceutic, avand ca obiectiv prioritar satisfacerea cu profesionalism si promptitudine a cerintelor partenerilor sai.

Asiguram transporturi consolidate de la principalii nostrii furnizor cel putin odata pe luna. In cazuri speciale transporturile pot fi directionate direct catre sediul dvs in cateva zile lucratoare.

Pentru aparatura comercializata firma noastra asigura, la cerere, instalare, punere in functiune si interventii in perioada de garantie prin personal specializat.

In perioada post-garantie Global Step ofera posibilitatea incheierii unui contract de service pe toata durata de viata a aparaturii.

Pentru solutionarea rapida a comenzilor, cererile dumneavoastra sunt imediat analizate fiind adoptate cele mai convenabile solutii, din punct de vedere calitativ si comercial. La cerere, putem contacta anumiti producatori preferati de dvs. Pentru noi orice comanda este importanta, iar dificultatile intampinate nu reprezinta un impediment pentru noi, ci o provocare.

In speranta unei colaborari de lunga durata si care sa va ofere intrega noastra participare, va asteptam cu interes sa ne contactati.